+36 (44) 418-814

Asztalfoglalás

Mátészalka,

Kölcsey u. 35.

Nyitva tartás: H - Szo

11:00 - 19:00

Vasárnap: ZÁRVA

ÜDVÖZÖLJÜK A PROVOLONE
VENDÉGLŐ ÉS TERASZ HONLAPJÁN!

A Provolone Pizzéria 2001-ben nyitotta meg éttermét mely jelenleg is Mátészalka kedvelt pizzériái közé tartozik. Jelenleg közel 83 fajta pizzából és más különleges olasz tésztákból, salátákból és finomabbnál-finomabb desszertekből választhatnak kedves vendégeink. A jellemző fűszerkeverékek, a pizzák, olasz tészták, desszertek receptjei titkosak és védettek, ezáltal ezt a sajátos, különleges íz világot sehol máshol nem élvezhetik a vendégek, kizárólag a Provolone Pizzéria üzletében.

A vendéglői kereslet növekedése lehetővé tette, hogy 2008-ban a Provolone Pizzéria kibővüljön a Provolone Vendéglő És Terasz üzlethelyiséggel. Ebből adódóan vendéglőnk 70 fő, valamint teraszunk további 30 fő befogadására alkalmas. Vendéglőnkben a mai kor igényeinek megfelelően alakítottuk ki étlapunkat, azonban nagy hangsúlyt fektetünk a hagyományőrző ételek készítésére is.

Üzletünk vállalja rendezvények hideg-meleg tálas lebonyolítását 70 fő részére a hét bármely napján. Családi események, esküvők, keresztelők, ballagás, bankett, születés- és névnap, jótékonysági bálok, cégek és baráti összejövetelek, állófogadások.

Üdvözlettel:
Török Tamás - Üzletvezető és szakács; Szondiné Török Ildikó - Szakács

Étlap

Kérjük tekintse meg a'la Carte és Pizza ajánlatainkat!

Étlap

Kérjük tekintse meg ajánlatainkat!

Megnézem

Pizza

Kérjük tekintse meg ajánlatainkat!

Megnézem

Kapcsolat / Elérhetőség