+36 (44) 418-814

Asztalfoglalás

Mátészalka,

Kölcsey u. 35.

Nyitva tartás: H - Szo

11:00 - 19:00

Vasárnap: ZÁRVA

ÜDVÖZÖLJÜK A PROVOLONE
VENDÉGLŐ ÉS TERASZ HONLAPJÁN!

A Provolone Pizzéria 2001-ben nyitotta meg éttermét mely jelenleg is Mátészalka kedvelt pizzériái közé tartozik. Jelenleg közel 83 fajta pizzából és más különleges olasz tésztákból, salátákból és finomabbnál-finomabb desszertekből választhatnak kedves vendégeink. A jellemző fűszerkeverékek, a pizzák, olasz tészták, desszertek receptjei titkosak és védettek, ezáltal ezt a sajátos, különleges íz világot sehol máshol nem élvezhetik a vendégek, kizárólag a Provolone Pizzéria üzletében.

A vendéglői kereslet növekedése lehetővé tette, hogy 2008-ban a Provolone Pizzéria kibővüljön a Provolone Vendéglő És Terasz üzlethelyiséggel. Ebből adódóan vendéglőnk 70 fő, valamint teraszunk további 30 fő befogadására alkalmas. Vendéglőnkben a mai kor igényeinek megfelelően alakítottuk ki étlapunkat, azonban nagy hangsúlyt fektetünk a hagyományőrző ételek készítésére is.

Üzletünk vállalja rendezvények hideg-meleg tálas lebonyolítását 70 fő részére a hét bármely napján. Családi események, esküvők, keresztelők, ballagás, bankett, születés- és névnap, jótékonysági bálok, cégek és baráti összejövetelek, állófogadások.

Üdvözlettel:
Török Tamás - Üzletvezető és szakács; Szondiné Török Ildikó - Szakács; Rhédi Krisztián - Szakács

Étlap

Kérjük tekintse meg a'la Carte és Pizza ajánlatainkat!

A'la Carte

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Praesent posuere odio ut magna ultrices dapibus.

Megnézem

Pizza

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Praesent posuere odio ut magna ultrices dapibus.

Megnézem

Kapcsolat / Elérhetőség